De Cam Geuzestekerij omanikuks ning peapruulmeistriks on Karel Goddeau, kes võttis pruulikoja üle Willem van Herreweghenilt kolm aastat pärast selle asutamist. Karel on 3 Fonteineni pruulikoja omaniku Armand Debelderi õpilane. Pruulikoja teeb eriliseks see, et selle asutamise hetkel ei olnud tervelt neli aastakümnet lisandunud mitte ühtegi uut pruulikoda, kes valmistanuks lambic-tüüpi õllesid. Vahest sel põhjusel külastas hiljem De Cami koda ka Belgia kuningas.

De Camis ei valmistata lambic-tüüpi õllede põhja ehk worti. Seda ostab De Cam Boonilt, Girardinilt ja Lindemansilt. Kõik Kareli poolt valmistatud õlled on rangelt traditsioonilised – see tähendab, et lambic-tüüpi pruulide koostisosad, retseptid, valmistamismeetodid ning töövõtted on kõik aastasadade jooksul välja kujunenud. Karel on õppinud aamissepaks. Seega tunneb ta vaatide parandamise kunsti ning saab neid kasutada korduvalt. De Cami aastane kogutoodang on umbes 250 hektoliitrit.